Політична реклама

На фестивалі кави у Львові визначали найкращі кав'ярні

1618 0
З 26 по 29 вересня у Львові відбувався фестиваль «На каву до Львова». Відтак усі охочі мали унікальну можливість спробувати каву у виконанні найкращих баріста Львова та насолодитися атмосферою свята.

На площі Ринок усі дні Свята «На каву до Львова» працював Кавовий ярмарок, повідомляють організатори заходу.  І саме тут, у серці Львова,  можна було спробувати ексклюзивну суміш із трьох сортів кави  зі смаком зеленого яблука,  нотками грейпфрута та сухофруктів.

На Святі «На каву до Львова» кожен міг скористатися  поштою «Зі Львова з любов’ю»  та надіслати рідним і близьким вітання «із ароматом кави» у будь-яку точку світу.

Кава також зуміла згуртувати велолюбителів, які проїхали усі разом Кавову милю, після  якої усі пригостилися теплим напоєм.

Традиційно, протягом двох днів свята відбувався тур кавових Короля та Королеви найкращими кав’ярнями Львова.

У рамках VIІ Міського свята «На каву до Львова» уже втретє відбувся Західноукраїнський Чемпіонат Баріста, на якому кращі майстри кавової справи змагалися за звання Найкращого баріста Західної Україно. Перемогу в Чемпіонаті здобула Любов Таран, яка представляла KREDENS CAFE.

За підсумками голосування, найкращою кав’ярнею року став «Світ кави».

В інших номінаціях перемогли:

- Номінація «Кава в турці»: Café 1 ;

- Номінація «Кава з собою»: KREDENS CAFE;

- Номінація «Гостинна кав’ярня»: «На бамбетлі»;

- Номінація «Кава з історією»: «Вірменка»;

- Номінація «Відкриття року»: «Кава на шпацер»;

- Номінація «І до кави»: «Штрудель Хауз»;

- Номінація «Мистецька кав’ярня»: «Штука».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!