Політична реклама

На фестивалі "Ніч у Львові" влаштують показ мод

1305 0
У листопаді вп'яте відбудеться фестиваль «Ніч у Львові». Захід триватиме протягом 15-17 листопада.

Як повідомила  Марта Іванишин, начальник відділу промоції міста Львівської міської ради, цього разу буде організовано більше безкоштовних екскурсій і атракцій.

“Зараз ми працюємо з дизайнерами Львівського тижня моди і у палаці Бандінеллі відбудеться  показ мод. Його організуємо у п'ятницю (21.00 годину)”, - розповіла Марта Іванишин.

Окрім “Бандінеллі fashion night”, у рамках акції відбудеться презентація Назара Савка. Гості свята у палаці Потоцьких почують нові композиції, які він переспівує у супроводі струнного квартету.

Також відбудеться екскурсія у кабінет міського голови Львова Андрія Садового.

Зі слів начальника відділу промоції міста, нову постановку у рамках акції «Ніч у Львові» продемонструє академічний духовний театр “Воскресіння”. “Нічну феєрію” львів'яни зможуть побачити у дворику міської Ратуші.

Також цікавий захід відбудеться у міському арсеналі — у суботу виступить група "Перекоти Поле.

«Вперше відкриваємо у рамках акції Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри. Відвідувачі не лише зможуть помилуватись скульптурами, а й насолодитись музикою. Вартість входу — символічна», - розповідає Марта Іванишин.

Долучиться до заходу і театр імені Марії Заньковецької у Львові, щоправда, - на малій сцені.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!