Політична реклама

На фестивалі "Віртуози" львів'яни зможуть відвідати 23 концерти

1222 0
У середині травня розпочнеться один із найстаріших фестивалів, який називають весняною візитівкою Львова -- XXXІI Міжнародний фестиваль музичного мистецтва "Віртуози". Він триватиме з 14 травня до 9 червня у Львівській філармонії.

Для жителів та гостей Львівська філармонія  підготувала цікаву й різноманітну програму - відбудуться 23 концерти, на яких виступатимуть музиканти-віртуози з усього світу, в тому числі й уродженці Львова, - повідомляє прес-служба Львівської філармонії.

Потішить своїм віртуозним виконанням знаний колектив "Ломага Бенд", який під керівництвом Мар'яна Ломаги виконає народні мелодії, імпровізації, класичні твори європейських композиторів, джазові номери та оригінальні обробки етнічної музики.

Поряд із цими людьми, в програмі можна буде побачити імена піаністів Олексія Набіуліна та Бориса Блоха.

Представить свій фортепіанний речиталь і одна  із найяскравіших молодих піаністок Львова і України – Маріанна Гумецька.

Уже традиційно ансамбль «Високий Замок» разом із друзями-вокалістами сформують свою програму, побудовану на українському мелосі, українській пісенній класиці.  У концерті прозвучать твори Володимира Івасюка, Мирослава Скорика, Анатолія Кос-Анатольського, Ганни Кривути, Олександра Мирошниченка, Ганни Гаврилець, Ярослава Музики, Консуели Веласкес, Луїджі Далла та українські народні пісні.

 

Квитки на всі концерти Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Віртуози» продаються у касі філармонії щоденно з 11.00 до 19.00. Абонементи дійсні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!