Політична реклама

На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя"

2385 1
У наступному, фінальному, ефірі проекту “Голос країни” львів`янин Павло Табаков заспіває пісню зі свого репертуару “Тільки ти моя”. Композиція, як розповів співак у експрес-інтерв’ю Vlaskor.net, буде виконано у новому аранжуванні. Про це та інше від фіналіста талант-шоу "Голос країни" читайте нижче.

- У фіналі можна співати авторську пісню. Що виконаєш - уже відому композицію чи щось нове

- Буду виборювати командну перемогу вже перевіреними хітами! Виконаю пісню зі свого репертуару “Тільки ти моя”. Правда, на сцені “Голосу країни” цей хіт отримає свіже аранжування і звучання.

- Павло, чи справедливим ти вважаєш рішення Арбєніної віддати тобі 100% голосів?

- Відверто кажучи, я був шокований цим рішенням Діани! Гадаю, справедливіше було б зробити 50 на 50! Тим паче, що ми з Сашком рівно йшли по проекту. Та й тренер ставилася до нас обох однаково добре. Але позицію Діани також розумію. Вона вважає нечесним розподіляти між учасниками свої 100 відсотків. Правда, з її слів, своїм рішенням вона зробила краще Саші, ніж мені...

- Вона заявила, що хоче допомогти тобі, оскільки ти 20 років розвиваєш українську музику. Склалося враження, що Арбєніна скоро стане патріотом України...

- Вона - вже патріот України. Ще й який!

- У фінал потрапили двоє львів'ян. Як складаються ваші стосунки?

- Наші стосунки з Назаром Савком зараз, як і багато років поспіль, мають стабільну назву: ми — колеги. 

- Що отримає переможець та які перспективи у фіналістів "Голосу країни"? Можливо, тренери обіцяють співпрацю, продюсування? 

- Призи “Голосу країни” - контракт з компанією Universal Music Group і, звісно ж, майбутня дружба з тренером. Щодо продюсування — не впевнений. Після першого сезону проекту жоден із зіркових тренерів не взявся продюсувати своїх конкурсантів. А от дружні взаємини збереглися між багатьма. 

- Після проекту ти залишатимешся "українським Стінгом"?

- Буду намагатися хоча б на 50 відсотків дотягнутися до такого почесного прізвиська! (Сміється).

Нагадаємо, 29 квітня Україна дізнається ім'я переможця проекту "Голос країни. Нова історія". Фінальний ефір порадує публіку не тільки сольними виступами учасників, але й дуетними номерами з їх тренерами. 

Джерело: VLASKOR.NET


Читайте також:
26 Квітня, 2012 16:37
Петро шановні редактори сайту, єдина ремарка - пісня Табакова називається Тільки ти моя, а не Ти моя...)))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!