На Форумі видавців для людей літнього віку проведуть майстер-класи та зустрічі

1714 0
У межах Форуму видавців для людей літнього віку вже втретє проведуть благодійну акцію «Третій вік: задоволення від читання». Старші люди матимуть можливість зустрітися із письменниками та інтелектуалами, відвідати майстер-класи, вечори духовної музики та поезії, а також гала-концерт за участю зірок львівської естради.
Фото: rosadoc.be

Фото: rosadoc.be

Захід відбуватиметься з 11 по 14 вересня у Палаці Мистецтв, що на вул. Коперніка, 17, повідомляють організатори. У програмі - авторські зустрічі з Володимиром Лисом, Тарасом Федюком, Мирославом Дочинцем, Василем Шкляром, Василем Голобородьком, Борисом Гуменюком, Юрієм Макаровим, Іриною Славінською.

Лекції прочитають відомі українські журналісти та інтелектуали – Ольга Герасим’юк, Ірина Славінська, Юрій Макаров. Вечори духовної музики та поезії відбудуться у храмах Львова. 

У гала-концерті, який пройде у Львівській філармонії, візьмуть участь Олександр Божик, Павло Табаков, Оксана Муха, Ніна Матвієнко.

Читайте також: Програма Літературного фестивалю у Львові 

Також заплановані майстер-клас "Український родовід" та майстер-клас з креативного письма.

Вхід на книжковий ярмарок та всі заходи акції при наявності пенсійного посвідчення та флаєра – безкоштовний, а книжки українських видавництв можна буде придбати зі знижками.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!