На Форумі видавців львів`янам розкажуть про стажування та навчання в США

2301 0
У рамках 21-го Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові» 12 вересня відбудеться презентація «Програма імені Фулбрайта в Україні: можливості навчання, стажування, проведення досліджень в університетах США».

Захід проведуть у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці на проспекті Шевченка, 13, повідомляють організатори.

15:00 - 16:25  Презентація «Програма імені Фулбрайта в Україні: можливості навчання, стажування, проведення досліджень в університетах США» за участю директора Програми Марти Коломиєць, координатора програм для науковців Наталії Залуцької та фулбрайтівців - учасників програми.

На презентації розкажуть про роль і місце програми імені Фулбрайта у системі міжнародної освіти;   умови участі у конкурсах на здобуття фулбрайтівських стипендій та вимоги до конкурсантів; «фулбрайтівський досвід» та його використання й упровадження у стінах власних інституцій.

16:30 - 17:45  Круглий стіл Українського Фулбрайтівського кола/УФК «Зміни творить кожен з нас». Присутні зможуть ознайоитися із цілями й діяльністю УФК. Про них розповість голова Правління УФК, стипендіатка Fulbright Scholar Program 2004/05 в Yale University (New Haven, CT) та 2010/11 у Columbia University (Center for Digital Research, New York, NY) Тетяна Ярошенко.

Також можна буде поспілкуватись із авторкою книги «Зміни творить кожен з нас: соціальне підприємництво та стратегічна філантропія», стипендіаткою Fulbright Scholar Program 2012/13 рр. в Kennan Institute, Woodrow Wilson International Center for Scholars (Washington, DC) Катериною Смаглій.

Довідка. Програма імені Фулбрайта — програма наукових обмінів Сполучених Штатів Америки, спонсорується Державним департаментом. Діє з 1946 року. Існує в 155 країнах світу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!