На Форумі видавців представлять художній роман про оборону Донецького аеропорту

2575 0
Кореспондент Los Angeles Times Сергій Лойко, який зробив фоторепортаж з Донецького аеропорту під час оборони летовища, презентує у Львові свій роман "Аеропорт".
Фото: facebook-сторінка Сергія Лойко

Фото: facebook-сторінка Сергія Лойко

Презентація книги відбудеться під час Форуму видавців у Львові, гостем якого і буде Сергій Лойко, – інформує офіційний сайт організаторів Форуму.

Читайте також: Квитки на Форум видавців у Львові. Де придбати онлайн?

Як зазначає сам автор, події в книзі хоч і схожі до тих, що відбулися під час 240-денної оборони Донецького аеропорту, але цю книгу слід сприймати як художню, а не документальну

Лінія сюжету розгортається в останні дні облоги Донецького аеропорту, про відчайдушних кіборгів, які протистояли у нерівному бою, коли ворогів було значно більше. 

Читайте також: 6 тематичних майданчиків Форуму видавців. Що обрати? 

Сергій Лойко – російський журналіст, письменник, перекладач, фотограф, який вже довший час проживає та працює в США. За своє життя знімав багато військових конфліктів в різних куточках світу. Перше відрядження Сергія на війну у ролі військового журналіста відбулося ще у 1993 році. Війна в Україні стала 25 відрядженням. Фото з оборонцями Донецького аеропрту, з яким Сергій лойко провів декілька днів під час бойових дій, облетіли увесь світ. Разом із Керол Вільямс він отримав престижну американську нагороду «02 The Bob Considine Award» за серію репортажів «Україна: Нація, розірвана на частини», які були опубліковані у газеті у 2014 році.

Читайте також: Новий конкурс від Форуму видавців: зроби селфі – отримай книги 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!