На фронті загинув 36-річний воїн зі Львівщини

9676 0
Чоловік пішов на війну добровольцем, був учасником АТО/ООС.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У боротьбі з російськими окупантами загинув 36-річний військовий зі села Новий Витків Червоноградського району Андрій Волошинський. У чоловіка залишились дружина та син. Про це повідомили у соцмережі місцевої бібліотеки.

Читайте також: На Львівщині попрощаються з 20-річним Героєм, який загинув у боях під Харковом 

«Сумна звістка з фронту. Захищаючи рідну землю від московського загарбника, загинув 36-річний житель Радехівської громади, доброволець, учасник АТО/ООС, уродженець с. Новий Витків, який проживав із сім’єю в с. Радванці Андрій Волошинський. Глибокі співчуття непоправимій втраті сім’ї Андрія, дружині, сину, племіннику, матері, родині», – йдеться у повідомленні.

Поки невідомо, де та за яких обставин загинув захисник. Тіло Героя доставлять доставлять додому в неділю, 3 квітня. Чин похорону відбудеться у селі Радванці, поховають Героя у селі Новий Витків.

Нагадаємо, у російсько-українській війні на фронті загинув оператор 24-го каналу, ветеран АТО і захисник України Юрій Олійник. Він воював на Донбасі і з першого дня вторгнення Росії знову пішов на фронт. Загинув захисник 23 березня на Луганщині. Спогади про нього читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!