На фронті загинув боєць 24-ї ОМБр імені короля Данила Мирон Єзерський

5784 0
Без батька залишилося двоє діток.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

В російсько-українській війні загинув військовий з Яворівщини Мирон Єзерський. Військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені  короля Данила поліг у бою внаслідок масованого артобстрілу на Луганщині. Про це повідомили в Івано-Франківській селищній раді.

Військовий проживав у селі Буда Яворівського району. У нього залишилися дружина та двоє діток.

Читайте також: На війні за Україну загинув львів’янин, спортсмен Дмитро Сидорук

Сьогодні тіло Героя привезуть додому. Завтра. 9 квітня відбудеться чин похорону. Інформацію про годину прощання у селищній раді повідомлять згодом.

Нагадаємо, що жорстока війна з російськими окупантами також забрала життя українського захисника 31-річного Петра Якиміва з села Жовтанці Львівського району. Усі свої молоді роки він віддав боротьбі за незалежність України, був учасником АТО. 

6 квітня на фронті загинув львів'янин Дмитро Сидорук, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади, який у 2014 році серед перших став на захист рідної землі. Тоді був тяжко поранений під Луганським аеропортом, але після тривалого лікування та реабілітації знову повернувся до захисту країни.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!