На фронті загинув командир добровольчого формування тероборони з Львівщини

14039 0
Фото/ Facebook Великолюбінської громади

Фото/ Facebook Великолюбінської громади

1 травня у жорстокій боротьбі з російськими окупантами на південному напрямку загинув військовий з Великого Любіня на Львівщині Олександр Ременяк. Про це повідомили у Великолюбінській громаді.  

Читайте також: Слава Україні! Історія прикордонника, який підірвав себе заради побратимів

52-річний Герой був командиром добровольчого формування територіальної оборони Великолюбінської громади. З першого дня повномасштабної війни захищав Україну вдома, а згодом відправився на фронт.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!