На фронті зник журналіст зі Львова Руслан Оруджев

7374 0
З 18 березня чоловік вважається зниклим безвісти.
Фото: Facebook Ольги Оруджевої

Фото: Facebook Ольги Оруджевої

На фронті зник львівський журналіст та військовий Руслан Оруджев. З 18 березня чоловіка вважають зниклим безвісти. Про це повідомила у Facebook його дружина Ольга Оруджева.

Читайте також: У бою за Україну загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар 

«Вірю у силу ФБ та всіх небайдужих! З 18 березня Руслан офіційно рахується безвісти зниклим. Серед 200-х його не знайдено. Благаю допомоги у всіх, хто може долучитися до пошуку, або ж може поділитися контактами, хто може в цьому допомогти. Молимося і віримо, що він живий», – написала вона.

Друг Руслана Оруджева Антон повідомив, що це вже другий журналіст з його друзів, який зник під час війни.

«Руслан Оруджев став до лав ЗСУ. Його колега по перу – журналіст із Київщини Зореслав Замойський востаннє публікував у соцмережі іще на початку березня. Наскільки я розумію, він перебував у районі Ірпеня. Останній його пост датується 4 березня 2022 р. Сподіваюся, що і Руслан, і Зореслав живі», – написав він.

За попередньою інформацією, він вийшов на чергування, після чого не повернувся на позиції (Луганський напрямок, район Попасної).

Нагадаємо, під час оборони міста Попасна, що на Луганщині, загинув боєць 24-ї ОМБр Роман Крохмальний. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!