Політична реклама

На Гаражному розпродажі будуть знижки на "блакитні" книжки

1590 0
26 квітня у Львові відбудеться ІІІ Гаражний розпродаж. Його особливістю стане те, що тут продаватимуть книжки. Частину коштів, які отримають від продажу, віддадуть на облаштування спортивного майданчика у львівській школі-інтернаті, де навчаються діти з аутизмом.
Фото організаторів

Фото організаторів

ІІІ Гаражний розпродаж пройде у межах Місяця інформування про аутизм. Цього разу благодійна подія у форматі «garage sale» відбудеться у дворику Видавництва Старого Лева (вул. Лемківська, 15-а, біля палацу Хоткевича). З 13:00 тут можна буде придбати «найкращі книжки за смішними цінами», повідомили tvoemisto.tv організатори заходу.

Видавництво Старого Лева обіцяє представити на розпродажі книжкові новинки та книги, видані раніше. Водночас на підтримку акції «Львів у блакитному» організатори розпродажу встановлять спеціальну ціну зі знижками на всі книжки з блакитними обкладинками або синіми елементами в оформленні.

Під час розпродажу продаватимуть ексклюзивні примірники книжок для дітей та дорослих, проходитимуть майстер-класи для дітей від арт-студії «Аґрафка» за мотивами книжки «Зірки і макові зернята» та творчу майстерню молодої художниці Анастасії Стефурак «Прислів’я українські». Заплановані також автограф-сесії Мар'яни Савки, Ірини Старовойт, Галини Вдовиченко, Андрія Лесіва та Романи Романишин, Катерини Міхаліциної, Мірека Боднара та багатьох інших. Для відвідувачів виступатимуть гурти «ПашКо» та «Шо маємо – То маємо».

Місяць інформування про аутизм відбувається у Львові вперше. Це серія акцій, спрямованих на підвищення рівня толерантності до дітей з аутизмом та інформування громадян про те, що таке аутизм, з якими проблемами стикаються «люди дощу» та їхні родини. У межах місяця уже відбулася низка акцій та стартувала фотовиставка у «Дзизі».

Додамо, Гаражні розпродажі у Львові започаткували минулого року. Громадська мережа «Оселя», яка допомагає безпритульним, зібрала за їх допомогою на роботу соціального гуртожитку близько 30 тис. грн.

2 квітня  львів’яни проявили толерантність до людей-аутистів і зробили невеличкий крок для зближення із ними, одягнувшись у блакитне. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!