На «Гарячу лінію міста» вже надійшло понад 300 звернень від підприємців

14566 0
Мобільні бригади юристів здійснили 10 виїздів за викликами.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Станом на 14.00 год на «Гарячу лінію міста» за консультаціями надійшло 300 звернень від підприємців, повідомляє ЛМР.

За словами заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, також мобільні бригади юристів здійснили 10 виїздів за викликами.

Читайте також: На «Галицькому перехресті» конфлікт між поліцією та підприємцями щодо карантинних обмежень

Починаючи з 08.00 год ранку в мерії працюють фахівці, які консультують підприємців щодо роботи в умовах карантину та виконання рішення виконавчого комітету Львівської міської ради про оголошення робочих днів. Відтак, «Гаряча лінія міста» за номером 15-80 приймає дзвінки, а працівники юридичного департаменту та департаменту економічного розвитку надають консультації. Також в мерії створені окремі мобільні бригади, які оперативно виїжджають на виклики підприємців.

Нагадаємо, від сьогодні і до 00.00 понеділка в Україні ввели так званий карантин вихідного дня. Повинні працювати лише продуктові магазини, аптеки, транспорт, ветеринарні аптеки, автозаправні станції (без зон харчування), поштові відділення. Ресторани, кафе та інші заклади харчування мають припинити роботу або працювати виключно на виніс/доставку. Львівська міська рада, щоб обійти рішення уряду про карантин вихідного дня, на виконкомі ухвалила рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!