На гірськолижному курорті «Захар Беркут» зупинився підйомник з 14 людьми

9314 0
Усі вони є працівниками крісельного підйомника.
фото: гу дснс у львівській області

фото: гу дснс у львівській області

Сьогодні вранці, о 09:51, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Волосянка Сколівського району на горі Високий Верх зупинилась крісельна дорога, на якій перебувало 14 людей. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Усі вони є працівниками крісельного підйомника. До місця події виїхали рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи Загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області. О 10:36 за допомогою альпіністського спорядження людей зняли, медичної допомоги ніхто не потребував.

Читайте також: У Славському зупинився підйомник. Туристів евакуйовують. Відео

Додамо, що до рятувальних робіт залучали 5 людей особового складу та спецтехніка.

Нагадаємо, 1 січня 2021 року у Славському Сколівського району внаслідок виходу з ладу трансформаторної підстації зупинився крісельний підйомник (канатна дорога).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!