На голову Львівської ОТГ «Слуги народу» проведуть публічні праймеріз

1576 0
Претендентів на посаду вже обрали і планують представити сьогодні, 25 серпня.
Фото: Asia Chuiko FOR UNSPLASH

Фото: Asia Chuiko FOR UNSPLASH

Рада обласного осередку «Слуги народу» на Львівщині на засіданні 22 серпня вирішило провести публічні праймеріз серед претендентів на посаду міського голови Львівської ОТГ. Про це повідомив очільник Львівської ОДА Максим Козицький, керівник осередку партії в області.

Претендентів на посаду вже обрали і планують представити сьогодні, 25 серпня. Протягом трьох днів кожен львів'янин зможе обрати для себе найкращого кандидата, який балотуватиметься від партії «Слуга народу».

«Партія «Слуга народу» на Львівщині формує свою місцеву команду і активно братиме участь у цих виборах. Саме тому Рада обласного осередку партії «Слуга народу» на Львівщині на своєму засіданні прийняла рішення провести публічні праймеріз серед претендентів, яких ми вважаємо достойними кандидувати на посаду міського голови Львівської об'єднаної територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Андрій Садовий заявив, що вчетверте піде на мера

За словами Козицького, основна мета праймеріз – дати можливість львів'янам ознайомитись із кандидатами і їхніми програмами та порадити «Слузі народу» кандидата, який зможе гідно представити політичну силу в боротьбі за майбутнє Львівської ОТГ.

Додамо, що 25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться місцеві вибори. Так, мешканці Львова та прилеглих сіл, які увійшли до Львівської ОТГ, обиратимуть голову об’єднаної громади.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!