На Городоцькій планують відкрити готель міжнародної мережі Marriott

9141 2
Після реконструкції висота будинку не має перевищувати 29 м.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

У Львові на вулиці Городоцькій, 85 планують відкрити готель міжнародної мережі Marriott. Відповідні містобудівні умови та обмеження на реконструкцію наявного будинку погодили на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 26 липня.

Читайте також: На Личаківській у Львові збудують 6-поверхівку

Сам будинок перебудовувати не планують, але розташують надбудову та пристосують під різні приміщення громадського призначення, зокрема й готель. Після реконструкції висота будинку не має перевищувати 29 м.

Як уточнив під час засідання керівник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський, забудовник планує відкрити готель міжнародної мережі Marriott.

Marriott International — міжнародна компанія з управління готельними мережами з штаб-квартирою в США. Керує приблизно 7,3 тис. готелями під 30 брендами по всьому світі.

Додамо, що будинок №85 на вулиці Городоцькій збудували у стилі сталінського класицизму у 1950-х роках минулого століття за проектом Павла Конта і Людмили Нівіної. За часів Радянського Союзу тут був гуртожиток Львівського технікуму радіотехніки, а тепер частина приміщень пустує.

Читайте також: Біля стадіону «Україна» у Львові планують збудувати новий житловий квартал

Реконструкцію вестиме дочірнє підприємство «Інститут суспільних технологій "Електрон"». Компанія зареєстрована у Львові за цією ж адресою, а її власниками, згідно з даними системи Youcontrol, є ТЗОВ «Компанія з управління активами "Актив"» та львів’яни Іван Коцьо, Богдан Купісь, Ігор Таранський та Анатолій Гурський.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надали в ЛМР


Читайте також:
27 Липня, 2019 08:53
666 ... нашім "хазяям" -- аби продати ... і нема різниці що продавати ... "патрійоти" , блін ... Слава Україні ! ...
26 Липня, 2019 14:40
L. > Сам будинок перебудовувати не планують
Я прекрасно розумію, шо збудоване у 50-х роках XX ст. важко назвати архітектурним надбанням у Львові, але домовленість про збереження фасаду подано так, ніби це чергова домовленість на словах як це було із мозаїкою "Океану" + Чаплінському запливуть очі або він вкотре осліпне за потреби (реконструкція, а по факту -- ідіотська скляна надбудова, яка туди ні в тин, ні в в ворота), як це було з будівництвом та висотністю на вул. Личаківській і коло костьолу Ельжбети. Єдине шо тішить, шо ідіоти не збираються робити з цієї будівлі скляне одоробло, подібне до того, шо вже є на поч. вул. І. Франка, називаючи це "сучасною архітектурою".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!