На Городоцькій з'явились вишні. В перспективі – клумби

2527 0
У Львові завершили висадку дерев на одній з найбільших вулиць міста – Городоцькій. Тепер на роздільній смузі вулиці на ділянці від церкви Анни до вул. Данилишина росте 11 японських вишень.
Фото: Олександр Шутюк/alex-shutyuk.livejournal.com

Фото: Олександр Шутюк/alex-shutyuk.livejournal.com

Вишні висадили ще 5 липня, днями їх підв'язали, обгородили та встановили спеціальні решітки, пише у своєму ЖЖ Ініціатор проекту архітектор Олександр Шутюк.   

11 японських вишень/alex-shutyuk.livejournal.com

Однак, це лише перший етап озеленення Городоцької. У перспективі – облаштування великої трикутної клумби біля церкви Анни. Крім того, активісти обговорюють ймовірність оформити проміжки між деревами прямокутними клумбами.

Ескіз оформлення роздільних смуг клумбами/alex-shutyuk.livejournal.com

Загальна сума на трикутну клумбу та роздільні смуги 160 тис. грн. На даний момент зібрано 27 628 грн. Долучитись до громадської ініціативи можна тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!