На гойдалки до Парку культури. Фоторепортаж

4426 0
«Містечко атракціонів» працюватиме до кінця жовтня.
Фото: Анастасія Самодєєнко

Фото: Анастасія Самодєєнко

24 липня у Парку культури імені Богдана Хмельницького знову запрацювало «Містечко атракціонів». Дирекція довгий час не відкривала його через карантинні обмеження. 

Зазвичай, атракціони починають працювати на початку квітня й покататися на них можна до кінця жовтня. У адміністрації парку кажуть, що парк зазнав чималих фінансових втрат, оскільки майже пів сезону атракціони не працювали, відповідно грошей «Містечко» не приносило. 

Директор парку Олександр Молодий каже, що працюють усі атракціони: сімейні, дитячі та екстремальні, окрім «Автодрому». Він закритий через технічні несправності. Натомість запевняє, що інші гойдалки справні й пройшли сертифікацію. 

Вартість квитків для дітей становить 20 грн, а для дорослих – 30 грн. Графік роботи містечка атракціонів: з 11:00 до 20:00 (понеділок та вівторок – вихідні).

Працівники Парку культури дотримуються усіх карантинних вимог, оператори атракціонів забезпечені необхідною кількістю масок, дезинфікаторами та рукавичками. Сергій Хомчин, адміністратор Парку культури імені Богдана Хмельницького додає, що кожному працівнику роблять температурний скринінг. Атракціони щодвігодини дезінфікують, а між відвідувачами зберігається дистанція 1,5 метра.

У парку планували купити цього року два нові атракціони, втім карантин не дозволив цього зробити. 

Цього тижня у Парку культури також відкрилась локація «Простір». Там планують проводити різноманітні заходи. Вже наступного тижня тут проведуть фестиваль «Street Food», а у вересні відбудеться масштабніший проєкт «Прокидання з класикою». За словами Світлани Кухарук, арт-директорки парку, це буде щось нове для міста.

Ольга Осіпова

Анастасія Самодєєнко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!