На Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідували пожежу

2706 0
Учора, 10 червня, о 20:38 год. рятувальники ліквідували пожежу на сміттєзвалищі поблизу Львова. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив начальник відділу зв'язків із громадскістю та ЗМІ Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев
фото: ГУ ДСНС у Львівській області

фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Як зазначає Віталій Туровцев, на місці події залишаються два відділення рятувальників та дві пожежні цистерни для чергування та спостереження.

У той ж час, він зазначив, що з сьогоднішнього дня продовжуються пошуки зниклого еколога

Нагадаємо, на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалось нове займання. 8 червня, під час засідання комісії з приводу ліквідації пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі, було прийнято рішення задіяти авіацію Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Зазначимо, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням про оголошення міста Львова та сіл Малехова і Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації. У той ж час міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак вважає, що відповідальність за ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі мають нести місцеві комунальники



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!