Грибовицьке сміттєзвалище досі горить. Фото

3740 0
Як інформують у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, станом на сьогодні, 9 червня, о 10:00 год продовжились роботи із ліквідації пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі.
фото: ГУ ДСНС у Львівській області

фото: ГУ ДСНС у Львівській області

«Для виположення схилу сміттєзвалища залучено авіацію ДСНС України 2 літаки АН-32П»,- йдеться в повідомленні.  

До ліквідації займання залучено 12 одиниць спецтехніки та 56 чоловік особового складу.

Як повідомляло Tvoemisto.tv раніше, рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі частково. Ще були окремі осередки, котрі дають задимлення.

Нагадаємо, на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалось нове займання. 8 червня, під час засідання комісії з приводу ліквідації пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі, було прийнято рішення задіяти авіацію Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Зазначимо, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням про оголошення міста Львова та сіл Малехова і Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації. У той ж час міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак вважає, що відповідальність за ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі мають нести місцеві комунальники

У той ж час як повідомляло Tvoemisto.tv  раніше на площі Ринок зібрались пікети родичів бійців АТО, зоозахисників щодо діяльності ЛКП «Лев», працівників Привокзального ринку і простих львів’ян за бездіяльність міського голови у питанні Грибовицького сміттєзвалища, що призвело до пожежі та загибелі рятувальників. Відповідно, біля міської ради діє посилена охорона. Під міськрадою відбулись перші сутички

Фото взято з facebook-сторінки ГУ ДСНС у Львівській області

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!