На Грибовицькому сміттєзвалищі продовжують шукати комунальника. Схема робіт

1691 0
За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, станом на 10.00 год. 14 червня ситуація на полігоні ТПВ у Грибовичах контрольована, підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області перебувають в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища.
фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

На Грибовицькому сміттєзвалищі тривають пошуки комунальника ЛКП «Збиранка» Олександра Бутіна.

«З 08.00 год. проводяться пошукові роботи зниклого еколога, задіяно 2 екскаватори та 4 осіб від ДСНС. Пересипано сміття орієнтовно 360 м. куб. З метою недопущення виникнення горіння сміття на дальньому схилі, силами ЛКП «Збиранка» (14 осіб та 4 бульдозери, 3 екскаватори, 6 самоскидів) проводяться роботи по засипанню схилу ґрунтом, завезено 240 м. куб глини і сплановано територію на площі 160 м. кв.», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Скільки триває зміна рятувальника на Грибовицькому сміттєзвалищі

14 червня до проведення робіт загалом залучено 82 особи та 35 одиниць техніки.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!