На оптовому ринку «Шувар» облаштують новий корпус із кафе та спортзалами

6575 0
На цей комплекс провели міжнародний архітектурний конкурс. Запроєктували центр поляки.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові розбудують ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», що на вулиці Хуторівці. Містобудівні умови та обмеження ринку надав сьогодні, 19 березня, виконавчий комітет Львова.

Це буде регіональний аграрний центр з торговими, спортивно-відпочинковими приміщеннями на вул. Хуторівці, 4-Б.

«Мова йде про територію на Хуторівці. Планується завершити комплекс торгівельних закладів, але це має бути змішаний функціонал. Тут мають бути і заклади громадського харчування, і частина спортивних приміщень»– розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

За його словами, проєктували центр польські архітектори із фірми POL-CON Consulting (Варшава). Вони спільно із місцевими фахівцями будуть реалізовувати проєкт. 

Висота споруди не має перевищувати 26,6 м, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 67,00 %.

У підсумку виконком погодив розбудову ринку «Шувар». Міський голова Андрій Садовий доручив перевірити його на належне прибирання, бо, за його словами, у мерію надходили нарікання та скарги мешканців, що деякі локації погано прибирають. На місце мають організувати виїзд.

Зазначимо, що ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» функціонує із 2005-го року. Його засновником і керівником є депутат Львівської міськради Роман Федишин.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!