На Харківщині військові знищили 3 російські РСЗВ і систему протиповітряної оборони

1163 0
Прикордонники визначали місця зосередження росіян і передавали інформацію ЗСУ.
Український військовий/фото: з відкритих джерел

Український військовий/фото: з відкритих джерел

На Харківщині прикордонники визначили місця зосередження противника, їхніх засобів протиповітряної оборони та артилерії і передали інформацію Збройним силам України, які й знищили три РЗСВ та ППО. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України. 

«На Харківщині прикордонники здобули інформацію про місця зосередження противника в декількох населених пунктах області, у тому числі їхніх засобів ППО та артилерії. Перевіривши ці дані, охоронці кордону одразу передали інформацію побратимам зі Збройних сил України», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Росіяни втратили вже понад 2 тисячі бойових машин і більш ніж 800 танків

Згодом по зазначених координатах ЗСУ нанесли вогневе ураження. У підсумку знищено чимало росіян, також три одиниці реактивної системи залпового вогню та систему протиповітряної оборони.

Нагадаємо, що загальні втрати російських окупаційних військ у повномасштабній війні проти України сягнули до 21 200 тисяч військових, також 2162 бойових броньованих машин, 176 літаків і 838 танків. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!