На Хуторівці облаштували острівець безпеки

1267 0
Цей острівець мали б збудувати ще під час реконструкції вулиці.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

На вулиці Хуторівка встановлюють острівець безпеки. Тепер перехід через 6 смуг стане безпечнішим. Про це повідомила ГО «Зручне місто».

Раніше під час стріму про безпеку на вулиці Хуторівка директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова сказала, що вони звернуться до проєктантів, щоб облаштувати тут острівець безпеки.

«Згідно з проєктом, тут не було регульованого переходу. Проєкт погоджений поліцією, у них зауважень не було.  Втім ми звернемося до наших проєктантів, можливо варто зробити острівець безпеки», – зазначила тоді Оксана Єстеферова. 

Читайте також: Безпека на Хуторівці після реконструкції вулиці. Коли виправлять проблеми

Нагадаємо, що у січні Тvoemisto.tv, писало про основні проблеми нещодавно відремонтованої вулиці Хуторівка. Капітальний ремонт вул. Хуторівки проводила підрядна організація ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Договірна ціна реконструкції вулиці становила 125 млн грн.

Фото ГО «Зручне місто»

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!