На Хуторівці стартує ремонт. Чи обмежуватимуть рух

3480 0
Вартість робіт становить 125,5 млн грн.
Фото: google maps

Фото: google maps

На вулиці Хуторівка у Львові розпочинають реконструкцію. Роботи триватимуть із 27 січня по кінець вересня.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2020 році. Перелік

Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон» за понад 125 млн грн. Узимку на вулиці замінюватимуть лише інженерні мережі, що переважно розміщенні на газонах, а у теплу пору замінюватимуть асфальт. Тому поки що рух транспорту на вулиці не обмежуватимуть.

Схема ж Хуторівки після реконструкції не зміниться. У обидві сторони буде по дві смуги та велодоріжки. Також на вулиці прокладуть тролейбусну лінію, замінять контактні мережі та комунікації, а також встановлять світлофорні об’єкти поблизу будинку №8 та між вулицями Хоткевича та Чукаріна, а також реконструюють світлофори на Хуторівці, 4б.

Читайте також: Чому паркування у містах не можу бути безкоштовним (І у Львові теж)

Нагадаємо, про прокладення нової тролейбусної лінії на вулицю Хуторівку говорили кілька років. Її проєктуванням обіцяли зайнятися після завершення будівництва нового з’їзду з Сихівського моста, втім цей процес кілька разів відкладали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!