На «Intro 2015» розкажуть, що чекає на малий бізнес за 5 років

1800 0
У найближчі 5 років в Україні відбудеться відродження фондового ринку, який дозволить українським компаніям залучати кошти. Також з'являться вузькоспеціалізовані інструменти фінансування конкретних галузей (ІТ, с/г, енергозбереження ) та конкретних потреб (обіговий капітал, основні засоби, експорт).

Таку думку вислювлює модератор сесії «Тренди у фінансовій та банківській сферах» візійної конференції Intro 2015 Дмитро Симовоник, повідомляють в прес-службі Львівської бізнес-коли УКУ. 

На думку Дмитра Симовоника, у найближчі 5 років у фінансовій галузі у світі ми будемо бачити посилення регулювання в банківському секторі. Як наслідок, спостерігатимемо меншу ліквідність і менше коштів для малого та середнього бізнесу, зазначає він. В результаті більше будуть розвиватися краудфандингові моделі, на кшталт Bank to the future, які дозволятимуть організовувати фінансування проектів, ідей без посередників. Інший тренд, каже експерт, – продовження заходу в цей сектор високотехнологічних компаній, як це вже оголосила компанія Apple. 

Як повідомлялося раніше, 19 березня у Львові відбудеться візійна конференція Intro 2015. Організатори запрошують учасників зазирнути у майбутнє і обговорити ключові тренди, які вже стоять на порядку денному в світі.

«Зазвичай, ми не плануємо, виходячи з довготермінової візії. Набагато частіше ми дивимося в майбутнє на найближчі 5, 10 чи максимум 15 років. На візійній конференції Intro ми хочемо разом з учасниками розглянути довготермінові тренди, за якими розвиватимуться ті чи інші галузі», – коментує декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) Софія Опацька.

Серед доповідачів конференції експерти з Канади, Сполученого Королівства, Німеччини, України та США: Ігор Гордієвич (BTG Pactual, Лондон), Дмитро Крепак (Кредобанк, Львів), Роман Зінченко (Greencubator, Київ), Ганс Клоппер, (Iversity, Берлін), Юрій Мончак (Лабораторія молекулярної діагностики, Монреаль), Юрій Паращак (IBM, Нью-Йорк), Владислав Троїцький (театр «Дах», Київ).

На конференції  разом з доповідачами розглядатимуться тенденції, за якими розвиватимуться такі напрямки як, фінанси та банківська сфера, розвиток людського капіталу, медицина, урбаністика, сталий енергетичний розвиток, культура.

Початок конференції о 12:00. Місце проведення – вул. Хуторівка 3а, конферен-зал. Участь у конференції платна. Реєстрація за посиланням.

Повну трансляцію конференції Intro 2015 можна буде переглянути наживо на Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!