На ІТ Арену у Львові завітає один з 25 геніїв сучасності

1964 0
Кіноут спікером найбільшої техноконференції України та Східної Європи обрали Александра Нікса.
Фото: itcluster.lviv.ua

Фото: itcluster.lviv.ua

Друга найбільша технологічна конференція Східної Європи IT Arena відбуватиметься з 29-го вересня до 1-го жовтня на «Арені Львів». 

У рамках IT Arena у кінці вересня до Львова завітає Александр Нікс. Він входить в ТОП-25 геніїв за версією журналу WIRED, CEO компанії Cambridge Analytica, яка займається веденням виборчих та рекламних кампаній.

Александр Нікс допоміг Дональдові Трампу перемогти на президентських виборах США використовуючи науку, сучасні технології та Big Data.
 
 
На конференції ІТ Арена він виступатиме з доповіддю «From Mad Men to Math Men». Александр Нікс розповість про сучасні способи комунікації, які базуються на великих даних і які можуть впливати на людей та те, як вони приймають рішення; як компанії можуть будувати більш близькі стосунки з кожним зі своїх клієнтів; як дані та креативність залежать одне від одного.

Доповідь Александра Нікса відбудеться на другий день конференції ІТ Арена, 30-го вересня, о 10:00 на стадіоні Арена Львів. Після доповіді, учасники конференції зможуть поставити свої запитання під час сесії запитань-відповідей.

Довідка. Александр Нікс – входить в ТОП 25 геніїв за версією журналу WIRED, CEO компанії Cambridge Analytica, яка займається веденням виборчих та рекламних кампаній, використовуючи Big Data та інноваційні наукові методи. Виборча кампанія Дональда Трампа – oдин із найуспішніших проектів компанії. 

Александр Нікс, випускник Манчестерського університету, СЕО Cambridge Analytica, яку заснував у 2013-му році. Компанія швидко стала лідером з ведення політичних та рекламних кампаній у Європі та США. Революційні технології, які застосовує Cambridge Analytica відразу з’явилися на сторінках провідних світових медіа The Guardian, Bloomberg, The New York Times, The Telegraph, Washington Post.

Cambridge Analytica використовує Big Data, займається вивченням користувачів соцмереж, їхньою поведінкою, аналізує усі можливі зв’язки різних груп користувачів. Далі – адресує різним групам аудиторії – спеціально створені для них, персоніфіковані меседжі і успішно їх застосовує. Такий спосіб донесення інформації до аудиторії – інноваційний та значно успішніший. «Мої діти, – каже Александр Нікс у своїй доповіді на Concordia Summit, – не зможуть пояснити, що означає рекламний плакат з однаковим повідомленням для всіх і кожного».

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!