Політична реклама

На Івана Купала у Львові буде ніч кіно

1712 0
У ніч з 6 на 7 липня на території Саду Бернарденгарден (Музей Ідей, вул. Валова 18а) відбудеться «Дубль-16» кінофестивалю «ВІДКРИТА НІЧ» - повідомили організатори. Початок переглядів – о 21.00.

«Відкрита Ніч» – це фестиваль молодого українського кіно, що традиційно триває лише одну ніч під відкритим небом. Мета фестивалю – підтримка національного кінематографу, а також фільмів спільного та іноземного виробництва, які зберігають традиції українського мистецтва.

За традицією, загальна фестивальна програма складатиметься з двох частин – Конкурсної та Позаконкурсної і триватиме шість годин. Тривалість Конкурсної частини програми – 3 години. Всі фільми Загальної програми будуть брати участь у Конкурсі Глядацьких Симпатій. Конкурсну частину Загальної програми, як завжди, оцінюватиме Журі на окремому засіданні. Оголошення результатів – з першими променями сонця.

До перегляду у Саді Бернарденгарден запрошуються члени журі Відкритої Ночі (120 осіб). Членський внесок – 10 грн. Кожен отримає анкету, результати якої будуть враховані журі у Києві.

Програму шукайте на http://opennight.org.ua/

Контакт – 067 78 430 78 або [email protected]

Головний партнер події – VII міжнародний Фестиваль незалежного кіноКіноЛев.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!