На JazzBez у Львові виступлять кримські джазмени

1908 0
У рамках XIV міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez у Львові відбудеться pre-party «Музичні колаборації» за участі кримськотатарських та українських музикантів.
Фото: guthriegreen.com

Фото: guthriegreen.com

27 листопада о 20:00 у арт-холі KINO (пр. Чорновола, 2) Usein Bekirov Quartet запрошує шанувальників джазу та world music на свій концерт, повідомляють організатори.

Зібрані кошти з квитків підуть на облаштування «Кримського Дому у Львові» - кримськотатарського культурного центру.

На pre-party гратимуть такі джазмени:

·         Усейн Бекіров (Крим, Україна), клавіші

·         Шевкет Зморка (Крим, Україна), акордеон

·         Андрій Кохан (Львів, Україна), бас-гітара

·         Валерій Коваленко (Київ, Україна), барабани

Квитки можна придбати в галереї «Дзига» (Вірменська, 35), в event-hall KINO (пр. Чорновола 2.

Нагадаємо також, що кримськотатарські джазмени візьмуть участь у концертній трасі «Вроцлав-Краматорськ» під час проекту «JazzBez. Музика Свободи на звільнених територіях Сходу». Під час цього проекту кращі представники польського та українського джазу виступлять з безкоштовними концертами у містах Слов'янську і Краматорську, а також привезуть 10-ро музикантів зі зони АТО до Львова для участі у майстер-класах та джем-сейшнах XIV JazzBez.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!