На канікулах у Львові не вводитимуть додаткових маршрутів на Погулянку

1890 0
У Львові не збільшуватимуть кількість транспорту, що курсує до Центру творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка».
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Зазначимо, цього року у львівських школярів зимові канікули триватимуть більше місяця. На «Погулянці» заплановано багато занять для дітей, тож батьків школярів цікавить, чи не покращить місто сполучення з цим районом. Адже наразі до центру творчості курсує лише трамвай №7.

«Ні, ми не переглядали маршрути автобусів. Туди у нас курсує трамвай. Також є маршрути вулицею Мечнікова, що поряд. Окремого автобусного маршруту на «Погулянку» ми не планували», – повідомив tvoemisto.tv начальник управління транспорту Львівської міської ради Віктор Щир.

Читайте також: Куди повести дитину у Львові на канікулах? Програма заходів

Читайте також підбірку від Tvoemisto.tv: ми підготували перелік заходів, які дозволять провести довгі зимові канікули цікаво і з користю. Тут і школа анімації, і уроки історії, і майстер-класи з хенд-мейду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!