Роман Кисляк прийняв запрошення від Марини Порошенко. Відео

2072 0
Роман Кисляк прийняв пропозицію Марини Порошенко приєднатись до неї на «Обід Гідності». Також чоловік просить охочих долучитись до цієї акції, яка також має ще одну назву – «На каву з другом» Про це він написав на своїй facebook-сторінці.
фото: press-centr.com, anderver.livejournal.com

фото: press-centr.com, anderver.livejournal.com

У мережі започаткували акцію «На каву з другом». Її завдання – сходити в будь-який заклад міста із людиною з особливими потребами.

«Хочу запросити вас всіх, друзі, розпочати акцію ‪#‎накавуздругом. Якщо ви вже маєте друга з особливими потребами – запросіть його в кафе або ресторан. Спілкуйтесь, веселіться, пийте каву, чай, їжте млинці, сирники, бургери або торти», - написав на своїй facebook-сторінці Роман Кисляк.

Приєднатися до акції можуть всі охочі, а також кафе і ресторани. 

Доєднатися до акції також можуть ті люди, котрі не мають в своєму оточенні друзів з особливими потребами. Для цього потрібно написати повідомлення на facebook-сторінку спільноти Емаус. Центр духовної підтримки осіб з особливими потребами. В соцмережі також будуть вести хроніку акції.

«Не забудьте сфотографуватися та поділитися з нами фото з хештегом #накавуздругом», - просить Роман Кисляк.

 
"На каву з другом"

#накавуздругом Усі, мабуть, чули про випадок у ресторані Львова, де зневажливо поставились до людини з ДЦП.Багато хто після того вступився за Романа Кисляка, зокрема і Марина Порошенко, яка запросила його випити кави►http://bit.ly/1T8uXxWРоман прийняв це запрошення та розпочинає акцію #накавуздругом – "щоб дітки із таким захворюванням та інші не страждали від совка".Суть акції така: якщо ви вже маєте друга з особливими потребами – запросіть його в кафе або ресторан. Спілкуйтесь, веселіться, пийте каву, чай, їжте млинці, сирники, бургери або торти. Не забудьте сфотографуватися та поділитися фото з хештегом #накавуздругом. Відео звідси: http://bit.ly/1KdoErj

Опубліковано Радіо Свобода 11 лютого 2016 р.

Нагадаємо, що Марина Порошенка  висловила своє обурення щодо випадку, коли у Львові з ресторану офіціант вигнав хворого на ДЦП чоловіка, через те, що видався йому підозрілим. Тож дружина Президента запросила Романа Кисляка на «Обід Гідності.

Читайте також: Львів’ян закликають бойкотувати ресторан, із якого вигнали Романа Кисляка.

Роман Кисляк – водій із Донецька, який працює у Львові таксистом, попри те, що хворий на ДЦП. Чоловік – вимушений переселенець. 5 лютого його вигнали із ресторану у Львові, не пояснивши причини такого ставлення. Про це повідомила журналістка Олена Кулигіна на своїй сторінці у facebook. Адміністрація закладу вибачилася за поведінку свого персоналу перед Романом Кисляком й пообіцяла, що проведе роз'яснювальнуа роботу та інструктаж щодо поводження зі всіма гостями ресторану. Сам ж Роман Кисляк написав, що після вибачень керівництва ресторану конфлікт вичерпано.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!