На кількох ділянках автодороги «Мукачево-Львів» неможливо проїхати

3071 0
На кількох ділянках автодороги «Мукачево-Львів» тимчасово неможливий проїзд транспорту, – інформує Департамент ДАІ МВС України.
фото: goloskarpat.info

фото: goloskarpat.info

Через негоду на Закарпатті, в Рахівському районі місцями неможливий дорожній рух.

Зокрема, через сильні дощі, на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів» на ділянках:

    —  164 км (с. Костилівка), 177 км (с. Білин) — перелив води та селевих потоків через проїзну частину;

    — 182 км (с. Кваси), (с. Ділове) — зсув ґрунту.

Рух транспорту в даних місцях призупинений, проїзд відсутній.

Крім того, на автодорозі місцевого значення «Міжгір’я-Колочава-Усть чорна-Бедевля» (село Калини Тячівського району) внаслідок прориву дамби розмите земляне полотно дороги, здійснюється рух лише легкових автомобілів.

На місці події працюють наряди ДПС, які здійснюють розпорядчо-регулювальні дії та надають допомогу учасникам дорожнього руху. Організовано об’їзд по бічних дорогах через селище Славське та село Тухолька. Для ліквідації наслідків негоди задіяні працівники Служби автомобільних доріг та рятувальники.

Правоохоронці звертаються до водіїв із проханням тимчасово утриматися від поїздок у цьому напрямку у зв’язку зі складними погодними умовами.

Джерело: УНН.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!