На кільцевій Львова почали розширювати дорогу

15062 0
Водіїв просять бути обережними на ділянці виконання робіт.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На трасі Київ – Чоп у напрямку від Зубри до розв’язки біля ТРЦ King Cross Leopolis почали будувати додаткову смугу. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Щодня трасою проїжджають понад 20 тисяч автомобілів, а наявних дві смуги у обидва боки є не достатньо, кажуть у Службі автодоріг Львівщини. Додаткова смуга має суттєво розвантажити наявну та зробити рух кільцевою більш безпечним. Водіїв просять бути обережними на ділянці виконання робіт.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

Роботи за 27,2 млн гривень виконує ТзОВ «Онур Конструкціон». Додамо, що трасу Київ – Чоп капітально відремонтували та реконструювали до Євро – 2012. Цього року біля Пасік-Зубрицьких також збудують з’їзд із траси М-09 Бібрка – Львів на дорогу М-06 Київ – Чоп.

Фото Служби автомобільних доріг Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!