Політична реклама

На кінцевій зупинці трамваю №3 у Львові завершують облаштування зупинки

1376 0
На кінцевій зупинці трамвайного маршруту №3 по вулиці Княгині Ольги у Львові завершують роботи із заміни трамвайної зупинки.

Всі ремонтні роботи з благоустрою зупинки – вже на завершальному етапі, залишилось поставити смітники, зробити освітлення та замостити бруківкою пішохідний перехід через трамвайну колію, – повідомляє прес-служба Львівської міської радиз посиланням на голову Франківської районної адміністрації Руслана Кандибора.

За його словами, стара зупинка була в аварійному стані і загрожувала людям, які користувались електротранспортом. Однак коштів на її заміну не мала ні держава, ні місто. До оновлення зупинки долучилися підприємці – за власні кошти побудували нову сучасну зупинку, обладнану лавочками, накриттям. Також там встановлять кіоск для продажу квитків.

Таким чином цьогоріч у Франківському районі було зроблено дві зупинки за бюджетні кошти й одну – за спонсорські. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!