Огородження для пішоходів на час ремонту хідників на На Княгині Ольги не встановлюватимуть

3372 0
Львів’янам радять користуватися тротуаром із протилежного боку дороги.
Фото: Орест Олеськів / Гаряча лінія Львова / Facebook

Фото: Орест Олеськів / Гаряча лінія Львова / Facebook

На вулиці Княгині Ольги розпочали ремонт тротуарів, де згодом мають улаштувати велодоріжку. На сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook мешканці скаржаться, що для пішоходів на час ремонту не облаштували безпечного обходу.

Читайте також: Чому у Львові досі не почали будувати анонсовані велодоріжки

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, обгородити частину дороги зі сторони, де ремонтують хідник — небезпечно.

«Ми поставимо інформаційний щит із попереджувальним повідомленням про те, що там проводять роботи і мешканцям варто скористатися протилежною стороною вулиці, де є хідник», — сказав Олександр Одинець.

Нагадаємо, велодоріжку на Княгині Ольги почали будувати 10 жовтня. До проекту входить капітальний ремонт хідників та облаштування паркомісць. За можливості тут також облаштують нові автобусні платформи. Роботи виконує ТзОВ «Трансбудторг». Загальна вартість проекту становить майже 21 млн гривень, а завершити роботи мають у 2019 році.

Фото Ореста Олеськіва на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!