На конкурсі «StartUp Прорив» відібрали перші проекти. Деталі

2143 0
Другий мотиваційний відбір проектів учасників конкурсу відбудеться 2 листопада. Його переможці разом з проектами, що пройшли в першому етапі, презентуватимуть доопрацьовані проекти і змагатимуться за вихід у фінал, що відбудеться 8 грудня.

Як відбувся перший відбірковий етап

19 жовтня на першому етапі конкурсу презентували 19 проектів. З них 11 схвалило журі, а ще 6 – отримали одноголосне «так». Проекти першого відбіркового етапу виявились дуже різноманітними: від популяризації здорового харчування до випуску речей, що мотивують людей. 

Під час відбіркових етапів конкурсу, які відбуваються в Tech StartUp School, учасники мають лише 2,5 хвилини на презентацію власної ідеї. Загалом проект передбачає чотири відбіркових етапи. У результаті буде відібрано проекти, які позмагаються за перемогу у фінальному пітчингу 8 грудня. Загалом участь в фіналі візьмуть 20 проектів: 10 команд, які потрапляють у фінал з відбіркових етапів, і ще 10 так званих «джокерів». «Джокерами» мають шанс стати команди, що доопрацюють свої проекти, представлять їх на додатковому представленні і отримають схвалення журі.

«У процесі інтерв’ю та відбору учасників ми виявили, що участь беруть стартапери різного віку від школярів до пенсіонерів, які вірять в свою ідею. Низку учасників нам вдалось об’єднати в одну команду для розвитку стартапів, які схожі між собою. Цікаво буде спостерігати не тільки за динамікою їх росту, але й формування ефективної команди із цих об’єднаних учасників», – говорить керівник Tech StartUp School Назар Подольчак.

Короткий відеоогляд

Ментори та лектори «StartUp-Прорив»

Навчання учасників проекту тривають з 27 вересня до 8 грудня. Лекторами та менторами для молодих команд стали успішні бізнесмени та діячі. Серед них: Олексій Скрипник, співзасновник компанії Eleks та народний депутат України, засновник мережі Майстерня Карамелі, ресторану Tante Sophie та пабу «Дублін» Андрій Дзюбан, CEO, засновник та керівник компанії LaMetric Назар Білоус, директор компанії Kormotech Ростислав Вовк, співзасновник та директор компанії з управління активами «Роял стандарт» Андрій Дрібнюк, а також представники партнерів заходу – Центр Інновацій «Сходи в майбутнє», АТ КБ «ПриватБанк», ПАТ «Банк Восток», ПАТ «КредоБанк», компанія Avalon Inc., SK Group.

Читайте також – Хто хоче стати мільярдером? У Львові розпочався конкурс стартапів «StartUp-Прорив»

«Найважливіше – це вірити в успіх своєї ідеї і бути глибоко переконаними, що реалізація саме вашого стартапу здатна покращити життя людей та зробити його більш комфортним. Це чудово, що сьогодні у нашому місті функціонує така платформа співпраці освіти, бізнесу та міста, яка дозволяє ініціативним та талановитим людям бути дотичними до творення нашого майбутнього. Така синергія обов’язково буде результативною та принесе багато цікавих ідей для нашого розвитку», – мотивує учасників керівник маркетингового відділу компанії Avalon Inc. Юлія Лебедєва.

Навчання проходять також учасники, які вже мають прототипи і ті, які ще в пошуку ідей для створення власного стартапу. Отримані знання та досвід дадуть можливість у подальшому максимально адаптувати навчальні та акселераційні програми під конкретну цільову аудиторії та зробити процес створення стартапів максимально результативним.  

Відеопрезентація проектів конкурсу. Стартап «Коло»

«Львів справедливо можна називати містом стартапів та креативного підприємництва. Талановиті та ініціативні люди творять наше місто. «StartUp Прорив» – це, у першу чергу, безцінний досвід для студентів навчатися у справжніх професіоналів та презентувати свої стартапи інвесторам каже заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.  І учасникам, і організаторам цікаво, хто все таки отримає інвестиції для реалізації свого стартапу і яке місце займає мотивація та наполегливість – здатність в короткий час трансформувати ідею у діючий стартап».

Повне відео першого мотиваційного відбору

Упродовж конкурсу медіа-хаб «Твоє Місто» транслюватиме відбіркові етапів конкурсу та представлятиме пітчинги і відеоблоги найцікавіших команд проекту «StartUp Прорив». Дізнатись більше відео про перебіг конкурсу та стартапи можна на сторінці «Твоє Місто» у Facebook.

Організатори конкурсу: Tech StartUp School, Національний Університет «Львівська Політехніка», Львівська міська рада.

Генеральний партнер: Центр Інновацій «Сходи в майбутнє».

Партнери конкурсу: АТ КБ «ПриватБанк», ПАТ «Банк Восток», ПАТ «КредоБанк», Avalon Inc., SK Group, медіа-хаб «Твоє Місто».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!