Політична реклама

На концерт «Океану Ельзи» львів’ян просять приходити завчасно

1615 1
У суботу, 31 травня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт гурту "Океан Ельзи" під назвою "20 років разом". Початок концерту заплановано на 20:00.

Вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Відтак львів’ян закликають приходити завчасно, щоби усі охочі змогли вчасно потрапити на концерт.

Також організатори концерту застерігають, що у зв’язку із посиленими заходами безпеки, на територію «Арени Львів» заборонено заносити великі парасолі-тростинки, будь-які напої у скляній, пластиковій чи металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Заборонено вхід у нетверезому стані.

Вхід для дітей дошкільного та шкільного віку дозволено лише у сектори в супроводі батьків або інших дорослих осіб. Для дітей старшого шкільного віку дозволено вхід у фан-зони. 

Окрім того, як повідомляло tvoemisto.tv, у день концерту продовжать графік руху громадського транспорту та запустять експрес-маршрути.


Читайте також:
28 Травня, 2014 21:13
ЯРОСЛАВ ДЕРЕҐА Хто єху в університеті ФРАНКА? Комуністи!
Хто керує? Комуністи!
фе!!! старі пердуни! і молоді їхні сраколизи! вибрати ректором, на місце хабарного брехуна вакарчука, комуняку мельника а не європейського лідера МАЛЬСЬКОГО???
фе!!! смердючі пердуни прохвесорськії невігласи які перетворили університет в бабський курятник!!!
а де тз. студенти цього тз. вузу???
вони ще гірші сраколизи як їхні пердуни-прохвессссори!!!
німі на сесію ідуть
і хабарі до сраки пхнуть
це їхній улюблений стиль, тз. студентів!
бо їм в голові тільки пиво і йобка, а мамця своєю пизгдою в Італії заробить їм на хуесосний хабарчик!!!
це вигідно і прохвессссорам-комунякам! дупи їхні вже віддавна звичні до такого тісно-теплого заднього сношенія!
"ви ж самі все розумієте!" як вони звично виправдовуються
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!