Лідер Pink Floyd виконає пісню, присвячену «Небесній Сотні». Де подивитися?

3755 0
Сьогодні, 18 жовтня, у Лондоні відбудеться концерт солідарності I'm with the Banned. Фронтмен Pink Floyd Девід Гілмор виступить спільно з українськими музикантами та презентує пісню, присвячену «Небесній сотні».
Фото: mojo4music.com

Фото: mojo4music.com

Під час концерту на лондонській сцені KOKO унікальний склад рок-музикантів виступить за свободу творчого вираження та проти несправедливості. Логотип концерту створив відомий китайський художник-дисидент Ай Вейвей, знаходячись під домашнім арештом.

Недільного вечора на сцену вийдуть Девід Гілмор, групи Pussy Riot, Brutto, «Бумбокс», а також спеціально запрошені гості  - Кім Катрел, Джеремі Айронс, Ніл Теннант, Джульєт Стівенсон, Вікторія Модеста.

Фронтмен Pink Floyd Девід Гілмор виступить спільно з українськими музикантами та презентує пісню, присвячену «Небесній сотні».

Телеканал «Еспресо TV» наживо транслюватиме концерт солідарності I'm with the Banned. Трансляція розпочнеться о  22:00 год.

Джерело: Телекритика

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!