На українсько-польському кордоні придумали, як уникнути черг

1959 0
В період з 16 по 21 січня 2016 року у пунктах пропуску через державний кордон «Рава-Руська» та «Краківець» державна прикордонна служба розмежує смуги руху для легкових транспортних засобів української та іноземної реєстрації. Дана інновація тимчасова і запроваджується в рамках експерименту. Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України – Західного кордону.

Основна мета експерименту - це зменшення черг перед пунктами пропуску та створення комфортних умов для всіх учасників міжнародного руху. У разі позитивних змін  подібні новації можуть бути запроваджені й на інших пунктах пропуску.

В період запровадження експерименту, буде проведено й моніторинг громадської думки подорожуючих осіб щодо доцільності розмежування смуг руху.

За результатами моніторингу буде прийматись рішення щодо можливості запровадження цих заходів на постійній основі.

Читайте також: У Львівській області планують відкрити ще один піший перехід з Польщею

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!