На кордоні з Польщею через снігопад знову утворилися затори

976 0
До пунктів пропуску «Краківець» та «Шегині» ускладнений рух транспорту.
Фото: Львівська митниця

Фото: Львівська митниця

Сьгодні, 13 грудня, через надмірні опади снігу, нерозчищені траси, на кордоні з Польщею ускладнений рух транспорту. Зокрема, на шляхах до пунктів пропуску «Краківець» та «Шегині» утворилися затори.

Як повідомили у Львівській митниці, у пункті пропуску «Шегині – Медика» рух вантажного і легкового транспорту ускладнений, утворилися затори з автомобілів. Крім того, тимчасово відсутнє електропостачання. 

На шляху до митного поста «Яворів» пункту пропуску «Краківець – Корчова», за 10 км до кордону, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, великою кількістю снігу, та нерозчищеною дорогою також ускладнений рух транспортних засобів. Пропуск автомобілів здійснюється в реверсному режимі. Відсутній мобільний зв'язок.

У пунктах пропуску «Рава-Руська – Хребенне», «Угринів – Долгобичув», «Грушів - Будомєж»,  «Смільниця – Кросьценко» рух транспортних засобів вже розблоковано, митне оформлення відбувається без затримок.

Нагадаємо, учора на під’їзді до пунктів пропуску «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська» був ускладнений рух через погодні умови. На ділянках утворилися значні черги із великогабаритного вантажного транспорту. 

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!