У пункті пропуску на Львівщині чоловік за 500 доларів хотів перетнути кордон

6306 0
Через недостатню кількість документів для перетину кордону чоловік запропонував прикордонникам 500 доларів хабара.

На Львівщині у пункті пропуску «Шегині» військовозобов’язаний чоловік намагався дати хабар прикордонникам і перетнути кордон.

Джерело: Західне управління Держприкордонслужби

Читайте також: На кордоні з Польщею у водія мікроавтобуса виявили незадекларовані товари на 4,5 млн грн

Для перетину кордону, окрім паспорта, мешканець Запоріжжя надав інспектору військовий квиток з відміткою про тимчасову непридатність, яка не була засвідчена встановленим порядком. Крім цього, він не зміг представити довідку військово-лікарської комісії, посилаючись на помилку військкомату. Через недостатню кількість документів для перетину кордону чоловік запропонував прикордонникам 500 доларів хабаря.

За цим фактом до правоохоронних органів скеровано повідомлення про вчинення кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру державному інспектору Галицької митниці, який пропустив вантажівку з товарами до України без митного оформлення та сплати обов’язкових платежів на понад 4 млн гривень.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!