На кордоні з Польщею у чергах застрягли майже тисяча машин

3234 1
За останньою інформацією, на польському кордоні у чергах перебуває 894 автомобілі.
Фото: uagolos.com

Фото: uagolos.com

Станом на ранок, 22 січня, найбільші черги із автомобілів на Західному кордоні України, більше 200 авто, зафіксували на пункті пропуску «Рава-Руська– Хребенне». Про це повідомляє Державна фіскальна служба.

Читайте також: Черги на кордоні можна переглянути онлайн: де подивитися

Також від черг потерпають прикордонні пункти пропуску «Краковець – Корчва», де накопичилося 180 авто, та «Шегині – Медика» – 100 авто. Автомобілів, що очікують на самих пунктах пропуску, приблизно по півстотні на кожен пункт.

 


Читайте також:
23 Січня, 2018 00:34
Adrian Не розумію для чого писати "Хребенне". Може ми "хребінцями" чешемося?
В польській мові є звук Х, котрий пишеться СН, є Ґ, котрий пишеться як G, і є Г, котрий, хоч і не цілком відповідає українському Г, але, оскільки він стоїть теж між СН і G, то його логічно передавати як Г, а не Х.
Тим більше, що назва Гребенне - українська. Населення села було переважно українським до 1946, і саме українці його так назвали.
Поляки навіть Львів називають Львув, хоч і не вони його заснували і їхня назва не автохтонна.
А українцям вже так хочеться чи то повимахуватися, чи то "вченість" показати,що Гребенне називають Хребенним, а Перемишль Пшемислем...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!