На кордоні з Польщею утворилися черги. Де найбільше автомобілів

1683 0
У пунктах пропуску на в’їзд до Польщі чекають понад 300 автомобілів.
Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Сьогодні, 15 січня на кордоні України з Польщею утворилися черги. Станом на 15:00 год на виїзд з України перед пунктами пропуску зупинилися понад 300 автомобілів. Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Так, по обіді у деяких пунктах пропуску на українсько-польському кордоні утворилися затори. Найбільше автівок у «Краківці» – 80 легкових авто та 140 вантажівок, у «Шегинях» – 85 легкових та 30 вантажних авто, у «Грушеві» – 20 легкових автівок.

Черги у Шегинях

Черги у Краковці

Немає черг на пунктах «Рава-Руській», «Устилуг», «Угринів» та «Смільниця». Нагадаємо, що на вихідних 8-9 січня на кордоні з Польщею також фіксували великі черги.

Також, для туристів без ПЛР-тестів на коронавірус біля пунктів пропуску «Краківець», «Шегині», «Рава-Руська» та «Ягодин» працюють відповідні мобільні лабораторії, прикордонники кажуть, що це також може уповільнювати прикордонно-митний рух. Загалом за минулу добу, 8-9 січня, на західному напрямку кордон держави перетнуло 32,7 тис. осіб та 7,8 тис. транспорту.

Нагадаємо, що 15 грудня почали діяти зміни щодо перетину кордону для громадян, які прибувають до Республіки Польща з-поза меж Європейського Союзу (у тому числі з України). Так, під час перетину кордону подорожні мають показати негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 24 години до перетину кордону, рахуючи від часу, коли цей тест зробили. Його можна робити як в країні, з якої особа прибуває, так і на території Польщі. Важливо, що така вимога стосується, в тому числі вакцинованих осіб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!