На коронавірусну інфекцію захворів головнокомандувач Збройних сил України

1480 0
Він відразу пішов на самоізоляцію з дотриманням всіх рекомендацій МОЗ та військових медиків.
фото: уніан

фото: уніан

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-полковник Руслан Хомчак перебуває на самоізоляції через позитивний результат ПЛР-тесту. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на начальника Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ Богдана Сеника.

«Ми підтверджуємо: протягом двох днів Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Руслан Хомчак перебуває на самоізоляції. На сьогодні стан його здоров’я задовільний», – каже Сеник.

Він також уточнив, що хворобу виявили після здачі ПЛР-тесту, який показав позитивний результат.

«Він відразу пішов на самоізоляцію з дотриманням всіх рекомендацій МОЗ та військових медиків», – додав начальник управління.

Нагадаємо, що станом на 10:00 10 вересня в Збройних Силах України на Covid-19 хворіє 643 особи.

Для довідки

Руслан Хомчак народився у Львові у 1967 році. Він – український військовий, генерал-полковник Збройних сил України, Начальник Генерального штабу – (21 травня 2019 року – 27 березня 2020 року), Головнокомандувач Збройних сил України (з 27 березня 2020 року).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!