На кошти польського кредиту відремонтують дороги Львівщини. Перелік

3833 0
За гроші поляків відремонтують майже 150 кілометрів українських доріг.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор» 7 вересня підписало контракти на виконання капітального ремонту доріг на українсько-польському кордоні з двома польськими компаніями – Drog-Bud Sp.z.o.o. і Unibep S.A. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», на зазначені цілі буде спрямовано польський кредит.

Про підписання договору про надання коштів у розмірі €100 млн домовилися уряди України та Польщі у вересні 2015 року. Документ передбачає розвиток транспортної інфраструктури на українсько-польському кордоні, поліпшення транспортно-експлуатаційного стану 144 км під'їзних автодоріг до кордону з Польщею, приведення до європейських норм вимог безпеки руху на автодорогах України. 

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині до кінця року. Перелік ділянок

У травні 2017 року були оголошені тендери з проектування і ремонту ділянок доріг у Львівській і Волинській областях.

За їх підсумками з компанією Drog-Bud Sp.z.o.o. укладені контракти на ремонт ділянки дороги Устилуг – Луцьк – Рівне (13 км) у Волинській області і ділянок КПП Смільниця – Старий Самбір (3 км), Яворів – Грушів (19,5 км), Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий (46,5 км), Червоноград – Рава-Руська (53 км).

Компанія Unibep S.A. стала переможцем у тендері на капремонт ділянки дороги Грушів – Немирів (9 км) у Львівській області.

Читайте також: Якою буде Північна об’їзна дорога Львова. Схеми та характеристики

Вартість робіт у Львівській області становитиме €53,4 млн. Роботи на ділянках Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, Червоноград – Рава-Руська будуть проводитися у 2018-2019 роках. Вартість проектних робіт і капремонту ділянки дороги Устилуг – Луцьк – Рівне становитиме €4,8 млн. Роботи будуть виконані у 2018 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!