На Ковельській у Львові завершили ремонт, вулиця вже відкрита для проїзду

1765 0
Попередньо планували, що ремонт на вул. Ковельській буде тривати два дні – четвер-п’ятниця.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

На вулиці Ковельській завершили поточний ремонт дорожнього покриття на ділянці від Пластової до Кукурудзяної. Тут відремонтували 2600 квадратних метрів дорожнього покриття. Вулицю вже відкрили для проїзду транспорту. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Попередньо ми планували, що ремонтні роботи на вул. Ковельській будуть тривати два дні – четвер-п’ятниця. І на цей час вулиця мала бути закрита для проїзду. Однак роботи вдалося виконати впродовж одного дня і відновити рух транспорту», – пояснюють у Личаківській районній адміністрації.

Читайте також: На поточний ремонт у Львові передбачити 109 млн грн. Перелік вулиць 

Оскільки верхній шар асфальту був у поганому стані, його зняли і постелили новий. Вартість робіт на ділянці від вул. Пластової до вул. Кукурудзяної становлять приблизно 1,9 млн грн.

Нагадаємо, що відновлювати ремонт на вулиці Шевченка та Пилипа Орлика найближчими місяцями не планують. Там роботи провели уже на 70-80%, але капітальні ремонти через війну призупинили.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!