На Кульпарківській фура обірвала електромережу. Не курсують тролейбуси

1104 0
Рух тролейбусів за звичним маршрутом обіцяють відновити о 21.00
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

На вул. Кульпарківській фура обірвала тролейбусну електромережу, тож зараз не курсують тролейбуси на маршрутах № 22, 29, 30. На місці події працюють поліцейські. Фахівці ЛКП «Львівелектротранс» відновлюють тролейбусну мережу.

У пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс» повідомляють, що на час робіт тролейбуси № 22, 29, 30 змінять свій маршрут, вони курсуватимуть до вулиці Ряшівської: №22 – Автовокзал – вул. Ряшівська, №29 – Аеропорт – вул. Ряшівська, а №30 Тролейбусне депо – вул. Ряшівська.

Аварійно-відновлювальні роботи, обіцяють у ЛКП «Львівелектротранс», триватимуть до 21 год. Опісля рух тролейбусних маршрутів відновлять.

Читайте також: Медики через кучугури снігу завезли хвору з інфарктом на санках до «швидкої». Фото дня

Нагадаємо, сьогодні у Львові під час засідання штабу з боротьби із наслідками негоди вирішили тимчасово обмежити в'їзд у місто великогабаритного транспорту, який заїжджає у Львів транзитом. Наразі дозволили лише в'їзд для фур, що транспортують продукцію для потреб міста, повідомили у міськраді.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!