На Кульпарківській обмежать в’їзд вантажівок на міст

1968 0
Обмеження стосуються вантажівок вагою понад 15 тонн.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На шляхопрововоді на вулиці Кульпарківській у Львові заборонять проїзд вантажівок вагою понад 15 тонн. Відповідне рішення ухвалили під час позапланового засідання міської комісії з питань безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Де у Львові можна запровадити виділені смуги для двостороннього руху

За результатами обстеження мосту департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з’ясувалось, що він перебуває в аварійному стані.

«Департамент ЖКГ замовив експертне обстеження шляхопроводів, які є у Львові. Загалом обстежили 6 шляхопроводів. Зокрема шляхопровід на вул. Кульпарківській, згідно з експертним звітом спеціалізованої організації ТзОВ "НВП "Мостовий центр", яке виграло тендер, перебуває в аварійному стані. Міст потребує капітального ремонту, оскільки опори моста у такому стані, що не можуть витримувати великого навантаження. Наступного рік будемо просити виділити кошти на реконструкцію цього мосту»,  — розповів керівник управління інженерного господарства Олександр Одинець.

Читайте також: Місто розумних та жорстких. Як регулюють світлофори у Львові

Крім цього, згідно з рішенням комісії, через цей міст проходитиме виділена смуга громадського транспорту, тролейбуси при в’їзді на міст мають перелаштовуватись із правої смуги на ліву. Для регулювання змін на мосту встановлять відповідні дорожні знаки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!