На Кульпарківській планують звести 6-поверхівку та облаштувати простір для пішоходів

2608 0
Перший поверх відведуть під комерцію.
фото: презентація виконкому лмр

фото: презентація виконкому лмр

У Львові планують звести шестиповерховий житловий будинок з підземним паркінгом на вул. Кульпарківській, 190. Відповідні містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво зі знесенням наявних споруд погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 19 серпня.

«Йдеться про ділянку в жоні Ж3, де поверховість передбачена від шести поверхів, але на цій ділянці, де була розташована радянська і дорадянська забудова, пропонуємо мінімальну поверховість. Кількість паркомісць більша, ніж кількість квартир. Перший поверх  комерційний»,  каже під час засідання головний архітектор Львова Антон Коломєцев.

Читайте також: Партнер Козловського зведе житловий квартал біля стадіону «Україна»

За його словами, є іцініатива від підприємців інвестувати кошти та додатково облаштувати тут подвір’я, територію навколо, щоби був зручний простір для пішоходів.

Читайте також: Житло на ЛАЗі. Як змінюється вулиця Стрийська і що тут ще збудують

Додамо, що містобудівні умови та обмеження погодили підприємству «Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Кульпарківська 190». Компанія, за даними аналітичної системи Youcontrol, зареєстрована минулого року на однойменній вулиці. Керівником організації є Юрій Баран.

Ольга Коваль

Візуалізації з презентації виконкому ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!