На Кульпарківській замінять тролейбусну контактну мережу

1725 0
Підрядник має демонтувати наявні опори й контактну мережу та встановити нову.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

У Львові оголосили тендер на реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській за кошти ЄБРР. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Йдеться про ділянку від вул. Городоцької до вул. Наукової протяжністю 3,4 км. Зазначається, що цього разу «Львівелектротранс» проводитиме торги на порталі електронних закупівель для ЄБРР. Тендерну документацію потенційні учасники зможуть завантажити на сайті безкоштовно. Термін подачі пропозицій – 28 вересня 2020 року.

Підрядник має демонтувати наявні опори й контактну мережу та встановити нову.

Читайте також: У Львові планують відкрити нові трамвайні і тролейбусні маршрути. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, 16 березня 2018 року Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротрнас» та Європейський банк реконструкції і розвитку підписали Угоду про намір кредитного фінансування для проєкту модернізації громадського тролейбусного транспорту.

Розмір кредиту становить 17 мільйонів євро, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. На ці гроші вже придбали 50 тролейбусів, які виготовляє концерн «Електрон», а також визначили підрядника реконструкцію трамвайного депо на Промисловій за 3,5 млн євро.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!